Balakat

Balakat 2021

Menü

A Balakat méltán híres a finom ételeiről, amiket egy egész hétvégén át kóstolgathatsz, legyen szó reggeliről, ebédről, vacsoráról vagy pár apró falatról egy-egy előadás után. Mi tudjuk: éhesen még mosolyogni is nehezebb, ezért aztán ha június utolsó hétvégéjére gondolunk, sok finom étel mellé, sok mosolygós arcot képzelünk el. Az idei évben a mottónk is az evéshez kapcsolódik, így külön hangsúlyt fektetünk a közös, egészséges és biztonságos étkezésekre.

Egy kis ízelítő a hétvégi étkezésekből:

Péntek (június 25.)

19:15-20:15 „Üljünk le egy asztalhoz” vacsora
Hideg ételek bő választéka: szendvicsfalatok, friss saláták, tésztasaláták és az elmaradhatatlan „Balakatos zöldségfasírt”, valamint egy különleges meglepetés desszert

Szombat (június 26.)

7:30-8:45 Reggeli
Mindazoknak, akiknek az édes, sós vagy extra egészséges falatok adják az energiát a napra
12:00-13:30 Ebéd
Egy meleg főétel, körettel és savanyúsággal, de kétféle választási lehetőségben, házi jeges teával
18:30-20:00 Vacsora
Hideg sültek, zöldségtálak, saláták… és más ínyencségek ;)
20:00-24:00 Teakert

Vasárnap (június 27.)

7:30-9:00 „Reggeli a romban”
Egy varászlatos helyszínen minden finomság, ami egy Balakatos reggelizőasztalon elfér
12:30-14:00 Szeretetvendégség
Svédasztalos hidegtálak, szendvicsek, saláták és házi sütemények
18:00-19:00 Vacsora
És hol vannak a minden évben előkerülő melegszendvicssütők? ;)

Ételérzékenység, ételallergia?
Semmi gond, megoldjuk!

Minden évben úgy állítjuk össze a menüt, hogy akkor is találj magadnak megfelelő energiaforrást, ha allergiád vagy ételérzékenységed miatt biztosra veszed, hogy te itt éhen fogsz maradni vagy épp unalmas szendvicseken kell élned három napon át. A rendezvény kezdetekor elhatároztuk, hogy senkit sem szeretnénk otthon marasztalni csak azért, mert nem tudunk megfelelő ételt rakni elé. Az elmúlt években vegetáriánusok, vegánok, laktóz-, tej-, glutén-, cukor-, vagy szójamentes étrendet követők álltak fel mosolyogva a Balakatos ebédlőasztalok mellől.

Arra törekszünk, hogy akkor is tudjunk bőséges, laktató és finom ételt adni, ha olyan diétát kell követned, amiről esetleg még előtte nem is hallottunk. Ne aggódj, mi utána olvasunk, mi megkérdezünk téged (hiszen te tudod leginkább mi a jó neked). Te pedig nyugodtan érdeklődj akár e-mailben még a rendezvény előtt, vagy a helyszínen az étkezések előtt, hogy biztonságban érezd magad!

Kérünk, ha diétás étrendet kérsz, azt ne felejtsd el pontosan feltüntetni a jelentkezési felületen, mert csak ez esetben tudunk megfelelő étellel szolgálni!

Kapcsolat

Bármilyen kérdéssel keress bátran minket az info@balakat.hu e-mail címen!