Adatvédelmi irányelvek

A Balakat - Bódi Mária Magdolna Szentségimádási Hétvégére való jelentkezéshez néhány személyes adatod megadása nélkülözhetetlen. Ezen az oldalon összegyűjtöttük azokat az információkat, ami alapján meggyőződhetsz arról, hogy hogyan kezeljük az adataidat, és milyen elvek alapján dolgozunk velük. Fontos számunkra, hogy a résztvevők személyes adatait bizalmasan, valamint biztonságosan tároljuk és védjük, azokat ne adjuk ki illetéktelen személyeknek.

MILYEN ADATOKAT TÁROLUNK?

Kizárólag a jelentkezés során megadott adatokat tároljuk, amit minden jelentkező önként ad meg. Ezeket az adatokat több kategóriába soroljuk. Tároljuk a jelentkező nevét, e-mail címét, telefonszámát, születési dátumát, lakcímét, (ezek a továbbiakban: személyes adatok), illetve az esemény zavartalan lebonyolítása érdekében az étkezési igényeidet (ezek a továbbiakban: különleges adatok). Ezeken kívül tároljuk a helyszínen a résztvevőkről készült kép- videó, vagy hangfelvételeket (továbbiakban: kép és videófelvételek).

MIRE HASZNÁLJUK EZEKET AZ ADATOKAT?

A személyes adatokat kizárólag a jelentkező azonosítására, valamint a vele való kapcsolatfelvételre használjuk. A különleges adatok a személyre szabott tábori élmény biztosításához szükségesek, az étkezési igények a megfelelő ellátás biztosítása végett, a védettségi igazolvány léte pedig annak érdekében, hogy a kormányrendeletek értelmében tudunk-e szállást biztosítani.

MILYEN FORMÁBAN TÁROLJUK AZ ADATOKAT?

Valamennyi összegyűjtött adatot a titkosított felhő alapú tárhelyünkön őrizzük. Hozzáférést pedig csak az arra jogosult szervezőknek biztosítunk. A különleges adatokat tömbösítve tároljuk, egyéni profilokat nem készítünk. Az elkészült kép és videófelvételeket is ezen a tárhelyen tároljuk. Az ezekből készült marketing anyagok kikerülhetnek a honlapra, a Facebook oldalunkra, a YouTube csatornánkra, vagy egyéb közösségi média oldalunkra.

KI JUTHAT HOZZÁ AZ ADATOKHOZ?

A személyes adatokhoz kizárólag az aktuális BALAKAT szervezői férhetnek hozzá. Ezeket illetéktelen személyeknek, illetve harmadik félnek nem adjuk át és nem osztjuk meg velük.

MIRE HASZNÁLJUK FEL A KÉPEKET?

A táborban készült multimédiás anyagok (kép-, videó és hangfelvételek) promóciós anyagként szolgál majd a későbbi évek táboraihoz. Ezeket a felvételeket szükség szerint módosíthatjuk, összevághatjuk, montázst, vagy egyéb multimédiás anyagokat készíthetünk belőlük.

HOL JELENNEK MEG A KÉPEK?

A kép- és videófelvételek felkerülhetnek a BALAKAT Facebook, valamint Instagram oldalára, YouTube csatornájára és honlapjára. Ezen kívül megjelenhet rajtunk kívüli más multimédiás platformokon is, mint például különböző sajtóorgánumokban, újságokban és televíziókban. Minden ilyen anyagot nyilvánosan is elérhetővé teszünk. Természetesen ügyelünk arra, hogy ezeken a felvételeken a szereplők jó színben tűnjenek fel, a képek megjelenéséből semmilyen káruk ne származzék.

KÉRHETED ADATAID, VAGY KÉPEK LETÖRLÉSÉT?

Igen. Amennyiben nem szeretnéd, hogy a személyes adataidat tároljuk, kérésedre azonnal letöröljük azokat. Azonban személyes adatok hiányában a hétvégére való jelentkezés érvénytelenné válik. Módodban áll adataid helyesbítését is kérni, ha kiderült, hogy hibás adatok vannak a tulajdonunkban.

Ha van olyan kép, hang-, vagy videófelvétel, ami nyilvánosan megjelenik, de szeretnéd letöröltetni, lépj velünk kapcsolatba Facebook oldalunkon keresztül, vagy írj nekünk egy levelet az bmm.balakat@gmail.com e-mail címre!

Biztosítjuk azt, hogy az adatok tárolásának és kezelésének tekintetében a magyar jogszabályi keretek között járunk el. Ha bármilyen kérdésed merül fel ezügyben, akkor keress minket Facebookon, vagy e-mailben.

Kapcsolat

Bármilyen kérdéssel keress bátran minket az bmm.balakat@gmail.com e-mail címen!

Kövess minket a facebookon is!