Szálláscsomagok

Isten kegyelméből és a támogatóinknak hála, a jelen helyzet ellenére a Balakatos fiatalok költségeit továbbra is alacsonyan tudtuk tartani. Mindössze arra kérünk, a csomagok mellett feltüntetett jelképes összeggel járulj hozzá te is hétvégénk sikeréhez. (Amennyiben nem tudsz végig velünk tartani, regisztrációdat követően e-mail formájában felvesszük veled a kapcsolatot és egyéni összeget javaslunk számodra.) Fontos megjegyeznünk, hogy mivel adományról van szó, nem áll módunkban pénzt visszafizetni. Szintén hangsúlyozzuk, hogy szállást és étkezést csak érvényes regisztráció ellenében tudunk biztosítani. Kérjük mindezek tudatában utald át számunkra a rád vonatkozó jelképes támogatási összeget .

A jelentkezési határidő június 14. éjfél!

„Hozom a sátram”
Adomány: 14.000 Ft/fő/teljes hétvége

A Balaton Center Kemping területén egy külön füves rész vár, ahol garantáltan Balakatosok lesznek a szomszédaid. A szálláshely igényes közös használatú zuhanyzókkal és mosdókkal rendelkezik. Nagy előnye, hogy a kemping közvetlenül a Balaton-parton található, így bármikor megmártózhatsz a tó vizében. A Balakat összes programhelyszínét egy könnyű 5 perces sétával elérheted. A csomag a kemping használata mellett tartalmazza a teljes ellátást csütörtök vacsorától, vasárnap ebédig, valamint a programokat és még számos lehetőséget.

„Csak ágyban tudok jól aludni”
Adomány: 15.500 Ft/fő/teljes hétvége

Szálláshely a balatonfűzfői VSZC Öveges József Technikum és Kollégium fiúkollégiumában. A fiúkollégium 6 fős, emeletes ágyas szobákkal rendelkezik, melyek hűtővel felszereltek. Fürdési és mosdó használati lehetőség közös helyiségekben van. Ezt a csomagot fiúk és lányok egyaránt választhatják, de a szobabeosztáskor mind a fiúk, mind a lányok külön szobákba kerülnek. A fiúkollégium a Balakat programhelyszíneitől valamivel távolabb, körülbelül 2,5 km-re található. A programokra való eljutáshoz lehetőségeinkhez mérten segítséget biztosítunk, egyúttal pedig bíztatunk titeket arra, hogy beszéljetek össze, és töltsetek fel közösen egy-egy autót, amivel kedvetekre tudtok mozogni a helyszínek és a szállás között. Ezek mellett saját költségen távolsági buszokkal vagy akár roller megosztással is tudtok közlekedni. A csomag három éjszakára biztosít szállást a fiúkollégiumban, valamint teljes ellátást csütörtök vacsorától, vasárnap ebédig. Természetesen a csomag tartalmazza a programokon való részvételt, és további meglepetésekre is számíthatsz.

„Saját fürdőszobát szeretnék”
Adomány: 17.500 Ft/fő/teljes hétvége

ELFOGYOTT

A balatonfűzfői VSZC Öveges József Technikum és Kollégium lánykollégiumában 2-3-4 fős, részben emeletes ágyas szobákban biztosítunk szállást. Minden szobához külön fürdő és mosdó tartozik, hogy még kényelmesebb szállást biztosítsunk. Ezt a csomagot is bárki választhatja, de a szobabeosztáskor fiúk és lányok külön szobába kerülnek. A lánykollégium a programhelyszínektől szintén körülbelül 2,5 km-re található, a fiúkollégium mellett, így a helyszínek közötti utazásra a fentebb leírtak vonatkoznak. Ez a csomag szállást biztosít a lánykollégiumban három éjszakára. Emellett a teljes ellátást is tartalmazza csütörtök vacsorától, vasárnap ebédig. A csomag részvételt biztosít a programokon és még sok más lehetőséget is magában foglal.

Kapcsolat

Bármilyen kérdéssel keress bátran minket az bmm.balakat@gmail.com e-mail címen!

Kövess minket a facebookon is!