Balakat

Szálláscsomagok

Miért érdemes csomagot választanod?

  • mert, így igazán otthon érezheted magad a Balakaton
  • mert, így egész hétvégén gondoskodunk rólad
  • mert, ha velünk alszol, az égiek mellett mi szervezők is őrizzük az álmod (ugyanis valójában mi nem alszunk ebben a pár napban)
  • mert, többféle szálláshely közül választhatsz ízlésednek megfelelően
  • mert, a csomaggal olyan olcsón jutsz szálláshoz, amilyet egyetlen Balaton-parti településen sem találsz
  • mert, egész hétvégén eszméletlen finom ételek közül válogathatsz
  • mert, minden csomaghoz járnak extra meglepetések- a korábbi évekhez hasonlóan
  • mert, önköltségen sem hoznál ki olcsóbban egy egyszerű balatoni hétvégét- sajnos ez a valóság

„Hozom a sátram”

A Balaton Center Kemping területén egy külön füves rész vár, ahol garantáltan Balakatosok lesznek a szomszédaid. A szálláshely igényes közös használatú zuhanyzókkal és mosdókkal rendelkezik. Érdekesség, hogy a kemping közvetlenül a Balaton-parton található, így bármikor gyönyörködhetsz a vízben vagy akár egy gyorsat csobbanhatsz is két esemény között. A Balakat összes programhelyszínét egy könnyű 10 perces sétával elérheted. A csomag a kemping használata (péntek és szombat éjszakára) mellett tartalmazza a teljes ellátást péntek vacsorától, vasárnap vacsoráig, valamint a programokat és még számos lehetőséget.

A gyorsétterem

A „Hozom a sátram” csomag leginkább egy gyorsétteremhez hasonlít. Mindig épp a közelünkben van, bármikor beugorhatunk akár csak egy pár percre is, gyors, viszont jól tudjuk, nem a legegészségesebb megoldás. A szálláshely olyan közel van a fő események helyszíneihez és a Balatonhoz, mint minden valamire való gyorséttermi lánc üzlete bármelyik budapesti bérlakáshoz. Éppen emiatt a közelség miatt, lehetőség van arra, hogy bármikor belépj egy a sátorban felejtett fürdőruháért, programfüzetért vagy pulcsiért. Ez a csomag tökéletes azoknak, akik csak egy gyors alvásra vágynak minden éjjel, mert már jól tudják, aludni ennél többet egy Balakaton sem érdemes. Azonban figyelj, mert ez a megoldás könnyen árthat az egészségednek! Érdemes tehát úgy készülni, hogy legyen megfelelő védelmed a szúnyogok és az éjszakai Balaton-parti hideg ellen.

„Csak ágyban tudok jól aludni”

Szálláshely a balatonfűzfői VSZC Öveges József Technikum és Kollégium fiúkollégiumában. A fiúkollégium 6 fős, emeletes ágyas szobákkal rendelkezik, melyek hűtővel felszereltek. Fürdési és mosdó használati lehetőség közös helyiségekben van. Ezt a csomagot fiúk és lányok egyaránt választhatják, de a szobabeosztáskor fiúk és lányok külön szobákba kerülnek. A fiúkollégium a Balakat programhelyszíneitől valamivel távolabb, 1,5-2,5 km-re található. Az események időpontjait figyelemebe véve különbuszt indítunk naponta több alkalommal a programhelyszínekhez. Mindemellett a lehetőség adott, hogy saját költségen távolsági buszokkal vagy akár roller megosztással közlekedjetek a helyszínek között. A csomag két éjszakára (péntek és szombat) szállást biztosít a fiúkollégiumban, valamint teljes ellátást péntek vacsorától, vasárnap vacsoráig. Természetesen a csomag tartalmazza a programokon való részvételt és további meglepetésekre is számíthatsz.

A falusi kisvendéglő

A „Csak ágyban tudok jól aludni” csomag egy falusi kisvendéglőre hasonlít legjobban, ahol nyugodtan és kényelmesen leülhetsz és elfoglalhatod a saját kockás abroszos asztalod. Körülötted valószínűleg kicsit nagy lesz ugyan a nyüzsgés és sok asztal telik meg, de a vidéki jó hangulat garantált. Sajnos, azonban mint minden jó falusi hely ez is a falu határán található, így elképzelhető, hogy egy-egy alkalommal sokat kell majd sétálnod, mire eljutsz oda. Valóban így van ez a szálláshellyel is, picit zsúfolt, picit messze van, de biztos és kényelmes ágy vár minden este. Ajánljuk azoknak, akik szeretnének, még ha keveset is, de igazán jókat aludni és alig várják már, hogy új emberekkel ismerkedjenek meg, akár szobatársként, akár buszostársként, akár sétálótársként (mert a legértékesebb beszélgetések a napvégi „falu végre” sétákon történnek).

„Saját fürdőszobát szeretnék”

ELFOGYOTT

A balatonfűzfői VSZC Öveges József Technikum és Kollégium lánykollégiumában 2-3-4 fős részben emeletes ágyas szobákban biztosítunk szállást. Minden szobához külön fürdő és mosdó tartozik, hogy még kényelmesebb szállást biztosítsunk. Ezt a csomagot bárki választhatja, de a szobabeosztáskor fiúk és lányok külön szobába kerülnek. A lánykollégium a programhelyszínektől kb. 2-3 km-re található. Ez a távolság azonban nem okozhat gondot, hiszen egy nap több külön buszt is indítunk a programok figyelembevételével. Ha éppen lekésed a buszt vagy nem kényelmes az időpont, saját költségen távolsági buszt vagy roller megosztást is igénybe vehetsz a helyszínek közötti könnyebb mozgás érdekében. Ez a csomag szállást biztosít a lánykollégiumban két éjszakára (péntek, szombat). Emellett a teljes ellátást is tartalmazza péntek vacsorától, vasárnap vacsoráig. A csomag részvételt biztosít a programokon és még sok más lehetőséget is magában foglal.

A neves étterem

A „Saját fürdőszobát szeretnék” csomag éppen olyan, mintha egy neves, fancy étterembe látogatnál el. Miután megtetted a nem kis távolságot – mert valljuk be kitűnő és híres éttermek nem teremnek minden sarkon –, rendezettség, tisztaság és nyugalom vár. Tágas térben, kényelmesen foglalhatsz helyet, míg körülötted egész biztosan megtalálod a csendet és a békét. Mint minden jó étteremben, ezen a helyen is csak limitált számú vendég tartózkodhat. Pontosan ez vár a lánykollégiumban is: saját ágy, saját fürdőszoba, saját tér. Ezt a csomagot azoknak ajánljuk, akik a hétvége folyamán pihenésre vágynak, nyugalmat és kényelmet szeretnének nemcsak a templomban, de azon kívül is.

Kapcsolat

Bármilyen kérdéssel keress bátran minket az info@balakat.hu e-mail címen!